x

Priznanja za inovatorski rad

Ivica Smolec

 posjeta iz 117 država

StatCounterIspravan CSS3 prema W3C! Ispravan XHTML 1.0 Transitional dokument!

WebutationDanas je

 

Sa sklopovima i uređajima koje sam razvio dok sam radio u "Končar - Elektronika i informatika" (INEM) sudjelovao sam u više navrata na sajmovima, na izložbenom prostoru "Končara", kao i na nekoliko izložbi inovacija i tehničkih noviteta.
Za neke projekte dobio sam nagrade, plakete, diplome i druga priznanja. Donji prikaz nije kompletan, nedostaju priznanja za 1990. godinu i diploma uz specijalnu nagradu "Croatia" - osiguranja na Inovi '90.

II nagrada i diploma Croatia osiguranja - INOVA 88 Priznanje - INOVA 88 Diploma - INOVA 88 Diploma s brončanom plaketom - RAST YU 88

O nagradi Croatia osiguranja na INOVI 88 u novinama

Brončana plaketa - RAST YU 88 Uređaj za termičku zaštitu i daljinska mjerenja na INWEX 88, BrnoGore lijevo: brončana plaketa za uređaj za termičku zaštitu i daljinska mjerenja na velikim strojevima na izložbi inovacija i tehničkih noviteta RAST YU 88, Rijeka.
Gore desno: konfiguracija istog uređaja, s modulima u dva ožičena montažna okvira, izložena na jugoslavenskom štandu X međunarodne izložbe inovacija, tehničkih noviteta i know-how INWEX '88, Brno (tada ČSSR).O uspjehu na INOVI 90 u novinama


Specijalna nagrada "Croatia osiguranja" za relej termičke zaštite RTP 610 E, koja se spominje u gornjem novinskom članku, nikad mi nije uručena, kao ni diplome s INOVE 90. Naime, bila je gužva sa selidbom poduzeća "Končar - Elektronika i informatika" na drugu lokaciju, s otpuštanjem 80% ljudi, s početkom rata i s još koječim. Najprije nisam ni znao da sam ju osvojio, a kasnije sam na to zaboravio.


Priznanje na RAST YU 90 Zlatna plaketa - INOVA 98
Na početak stranice

Zadnje uređivanje 08. 2017.
© 2004 -2017. Ivica Smolec
Ove stranice nalaze se na Hostinger.hr serveru.